10/04/2014 - Τρίποντο Ζωής

k-eft-skyrodomi-2

k-eft-skyrodomi-1Μαζική ανταπόκριση υπήρξε από τους πολίτες στα Τρίκαλα για την ενίσχυση του τοπικού Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων, «κοντραρίστηκαν» απόψε οι ομάδες μπάσκετ των «Τρικάλων B.C. Aries» και η ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας για … καλό σκοπό.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr o αγώνας μπάσκετ διεξήχθη με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την οικονομική στήριξη του Παραρτήματος Τρικάλων της Αντικαρκινικής Εταιρείας, που λειτουργεί από το 1993, με τους Τρικαλινούς να ανταποκρίνονται μαζικά, «βάζοντας» το δικό τους «τρίποντο ζωής» στηρίζοντας με τον οβολό τους την μεγάλη προσπάθεια που κάνει το τοπικό Παράρτημα κατά του καρκίνου.

k-eft-skyrodomi-2

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας Γεώργιος Τσιάνος εκτιμώντας την συνεισφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βράβευσε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με το βραβείο να παραλαμβάνει ο εκπρόσωπός του, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε Θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ιατρός Γιώργος Τσίγκας, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ευθύμιο Ρεντζιά, ενώ η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του Παραρτήματος Βιρτζίνια Σίμου-Κρητικού βράβευσε τους αρχηγούς των 2 ομάδων.

Ο κ. Τσιάνος εξέφρασε καταρχήν την ικανοποίηση του για την προσέλευση του κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης των Τρικάλων και ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα και την ευχή για την επανάληψη αυτού του σημαντικού γεγονότος με απώτερο σκοπό να γίνει αυτός ο αγώνας θεσμός για την πόλη.

k-eft-skyrodomi-3

 

Όσον αφορά το αθλητικό μέρος ήταν συναρπαστικό με τους παίχτες των 2 ομάδων να προσφέρουν θέαμα δημιουργώντας και εκτελώντας εντυπωσιακά …καρφώματα με τελικούς νικητές την ομάδα των «Τρικάλων B.C. Aries» με σκορ 117 -107 με τους θεατές στο τέλος της αναμέτρησης να αποθεώνουν τους καλαθοσφαιριστές των 2 ομάδων.

Αρθρογράφος: Χριστίνα Αλεξίου
Πηγή Άρθρου: trikalanews.gr

Group of companies

Malliaris Professional - Logo

Malliaris ElectroImport - Logo

Malliaris Energy - Logo