ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η κοινωνική δράση της ΣκυροΔομή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της αλλά και της φιλοσοφίας της. Στηρίζει ενεργά το έργο του συλλόγου ΦΛΟΓΑ, των Γιατρών του Κόσμου, του Χαμόγελου του Παιδιού, των Παιδικών Χωριών S.O.S. Οι δράσεις της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με άξονες το περιβάλλον, την υγεία, το παιδί, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό και φυσικά τους εργαζόμενούς της, τους οποίους αντιμετωπίζει σαν το πολυτιμότερο κεφάλαιό της δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεχή επιμόρφωσή τους.

Οι άνθρωποι της ΣκυροΔομη πιστεύουν ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα συμβαδίζει με την κοινωνική ευθύνη, κατά συνέπεια η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Στο κατώφλι της νέας δεκαετίας και παρά τη διεθνή και εγχώρια οικονομική κρίση, η ΣκυροΔομή συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών της και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, συμβάλλουμε σταθερά στην ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας είναι κάτοικοι της περιοχής, αμείβονται και δαπανούν στον τόπο τους, ενώ έχουν αναπτυχθεί σταθερές οικονομικές συνεργασίες με πλήθος τοπικών φορέων, αγροτών, και προμηθευτών.

10/04/2014 – ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΖΩΗΣ

Μαζική ανταπόκριση υπήρξε από τους πολίτες στα Τρίκαλα για την ενίσχυση του τοπικού Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων, «κοντραρίστηκαν» απόψε οι ομάδες μπάσκετ των «Τρικάλων B.C. Aries» και η ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας για … καλό σκοπό.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr o αγώνας μπάσκετ διεξήχθη με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την οικονομική στήριξη του Παραρτήματος Τρικάλων της Αντικαρκινικής Εταιρείας, που λειτουργεί από το 1993, με τους Τρικαλινούς να ανταποκρίνονται μαζικά, «βάζοντας» το δικό τους «τρίποντο ζωής» στηρίζοντας με τον οβολό τους την μεγάλη προσπάθεια που κάνει το τοπικό Παράρτημα κατά του καρκίνου.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας Γεώργιος Τσιάνος εκτιμώντας την συνεισφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βράβευσε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με το βραβείο να παραλαμβάνει ο εκπρόσωπός του, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε Θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ιατρός Γιώργος Τσίγκας, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ευθύμιο Ρεντζιά, ενώ η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του Παραρτήματος Βιρτζίνια Σίμου-Κρητικού βράβευσε τους αρχηγούς των 2 ομάδων.

Ο κ. Τσιάνος εξέφρασε καταρχήν την ικανοποίηση του για την προσέλευση του κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης των Τρικάλων και ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα και την ευχή για την επανάληψη αυτού του σημαντικού γεγονότος με απώτερο σκοπό να γίνει αυτός ο αγώνας θεσμός για την πόλη.

Όσον αφορά το αθλητικό μέρος ήταν συναρπαστικό με τους παίχτες των 2 ομάδων να προσφέρουν θέαμα δημιουργώντας και εκτελώντας εντυπωσιακά …καρφώματα με τελικούς νικητές την ομάδα των «Τρικάλων B.C. Aries» με σκορ 117 -107 με τους θεατές στο τέλος της αναμέτρησης να αποθεώνουν τους καλαθοσφαιριστές των 2 ομάδων.

Αρθρογράφος: Χριστίνα Αλεξίου
Πηγή Άρθρου: trikalanews.gr