Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Σκυροδομή Ι.Κ.Ε. ασχολείται με τον σχεδιασμό και την παραγωγή προκατασκευών από σκυρόδεμα για δημόσια και ιδιωτικά έργα υποδομών. Είναι μία από τις πιο πλήρεις και άρτια εξοπλισμένες μονάδες της Ελλάδας στην παραγωγή τσιμεντοσωλήνων, φρεατίων, και κάθε ειδικής κατασκευής.

Εκτός από τις προκατασκευές η εταιρεία ασχολείται και με την παραγωγή, μεταφορά και άντληση σκυροδέματος για τον Νομό Καρδίτσας. Η εταιρεία μας διαθέτει την ποιο σύγχρονη μονάδα σκυροδέματος στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Σήμερα η εταιρεία διοικείται από νέα άτομα με όραμα και στόχους.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Check icon

2007 Δημιουργία εταιρείας παραγωγής και διακίνησης έτοιμου σκυροδέματος με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

2013 Μετατροπή της εταιρείας Σωτηρίας Σπυριδούλας Παπακώστα σε ΣΚΥΡΟΔΟΜΗ Ι.Κ.Ε. και μεταφορά της έδρας στην Θεσσαλονίκη.

Check icon
Check icon

2014 Ανάληψη έργου σκυροδετήσεως αυτοκινητόδρομου Ε65 Τέρνα.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η στρατηγική που επέλεξε η διοίκηση της ΣΚΥΡΟΔΟΜΗ ΙΚΕ για να διαφοροποιηθεί από τις εταιρείες του κλάδου και να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα επιτυγχάνεται με την ορθή εκπαίδευση των συνεργατών μας.

Οι συνεργάτες μας ακούνε προσεκτικά και μελετάνε την κάθε σας ανάγκη ώστε να προσφέρουμε μία άρτια και ολοκληρωμένη πρόταση για θέματα σκυροδετήσεων και προμήθειας προκατασκευών σκυροδέματος.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η προμήθεια ενός τεχνικού έργου υποδομών απαιτεί υπευθυνότατα από όλα τα τμήματα, έτσι ώστε η παραγωγή των προϊόντων να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τους κανονισμούς τις Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Οργανόγραμμα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής

Για τσιμεντοσωλήνες τύπου καμπάνα δίμετρες
Για τσιμεντοσωλήνες μονόμετρες
Μηχανή παραγωγής οπλισμού για σωλήνες όλων των διαμέτρων
Μηχανή ειδικών κατασκευών από σκυρόδεμα
Συγκρότημα σκυροδέματος παραγωγής 70m3/h
Συγκρότημα σκυροδέματος παραγωγής 100m3/h
Οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος βαρέλες χωρητικότητας 10m3
Μηχανήματα έργου πρέσες άντλησης σκυροδέματος
Οχήματα μεταφοράς προκατασκευών σκυροδέματος
Εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου σκυροδέματος και προκατασκευών
Καθώς και όλα τα απαραίτητα μέσα για την φόρτωση των προϊόντων

Θέση της διοίκησης και των στελεχών της είναι να διαμορφώνουμε την αγορά των προϊόντων και να είμαστε ενήμεροι για νέα μηχανήματα που θα μπορούν να διευκολύνουν την παραγωγή και να επιτύχουν μείωση κόστους.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποθηκευτικός χώρος

ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ

Μηχανή παραγωγής οπλισμού

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ποιοτικός έλεγχος
Ποιοτικός έλεγχος
Ποιοτικός έλεγχος

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ΣΚΥΡΟΔΟΜΗ ΙΚΕ έχει υιοθετήσει τέσσερα κριτήρια με τα οποία οι πελάτες αξιολογούν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Ευελιξία. Η ευκολία διαμόρφωσης των προϊόντων παραγωγής σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου και πάντα με σταθερό γνώμονα την αμετάβλητη ποιότητα τους.
Εγγύηση. Η έγκαιρη και υπεύθυνη παράδοση των ποσοτήτων στις ζητηθείσες ποιότητες, χωρίς καμία αστοχία υλικού.
Αξιοπιστία. Η ικανότητα να παρέχει την υποσχόμενη εξυπηρέτηση με ακρίβεια και σταθερότητα και σε ορισμένο χρονικό διάστημα.
Τεχνολογία. Η τεχνολογία αιχμής σε συνδυασμό με τις δεξιότητες των συνεργατών μας αποτυπώνονται στην εξυπηρέτηση των πελατών και δημιουργούν θετικές εμπειρίες.

Η ΣΚΥΡΟΔΟΜΗ ΙΚΕ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 από το 2013 σε όλα της τα τμήματα. Διαθέτει εξοπλισμένο εργαστήριο με όλα τα σύγχρονα εργαλεία μετρήσεων αντοχών για όλα τα στάδια παραγωγής.

TUV certified

Η πιστοποίηση ISO στη Certipedia

Τα προϊόντα που παράγει η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένα και φέρουν την σήμανση CE

ΠΕΛΑΤΕΣ – ΕΡΓΑ

ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

Ολυμπιακά έργα
Αποχέτευση Θριάσιο
Αποχετευτικό Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Δίκτυα αυτοκινητόδρομου Ε65
Δίκτυα αυτοκινητόδρομου Εγνατία

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Εργατικές κατοικίες
Αυτοκινητόδρομος Ε65
Περιφερειακός Καρδίτσας
Νομαρχιακό μέγαρο Καρδίτσας
Hotel Thessalikon Grand

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Avax
ΤΕΡΝΑ
TEK
Άκτωρ
Cyfield
ΕΛΤΕΡ
KGR
Εγνατια Α.Τ.Ε.Β.Ε
ΕΚΑΤΕΡ
Intrakat
ΕΡΕΤΒΟ
Δομοτεχνική
Arxitex
ΕΝΙΠΕΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η κοινωνική δράση της ΣκυροΔομή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της αλλά και της φιλοσοφίας της. Στηρίζει ενεργά το έργο του συλλόγου ΦΛΟΓΑ, των Γιατρών του Κόσμου, του Χαμόγελου του Παιδιού, των Παιδικών Χωριών S.O.S. Οι δράσεις της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με άξονες το περιβάλλον, την υγεία, το παιδί, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό και φυσικά τους εργαζόμενούς της, τους οποίους αντιμετωπίζει σαν το πολυτιμότερο κεφάλαιό της δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεχή επιμόρφωσή τους.

Οι άνθρωποι της ΣκυροΔομη πιστεύουν ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα συμβαδίζει με την κοινωνική ευθύνη, κατά συνέπεια η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Στο κατώφλι της νέας δεκαετίας και παρά τη διεθνή και εγχώρια οικονομική κρίση, η ΣκυροΔομή συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών της και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, συμβάλλουμε σταθερά στην ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας είναι κάτοικοι της περιοχής, αμείβονται και δαπανούν στον τόπο τους, ενώ έχουν αναπτυχθεί σταθερές οικονομικές συνεργασίες με πλήθος τοπικών φορέων, αγροτών, και προμηθευτών.

10/04/2014 – ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΖΩΗΣ

Μαζική ανταπόκριση υπήρξε από τους πολίτες στα Τρίκαλα για την ενίσχυση του τοπικού Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων, «κοντραρίστηκαν» απόψε οι ομάδες μπάσκετ των «Τρικάλων B.C. Aries» και η ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας για … καλό σκοπό.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr o αγώνας μπάσκετ διεξήχθη με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την οικονομική στήριξη του Παραρτήματος Τρικάλων της Αντικαρκινικής Εταιρείας, που λειτουργεί από το 1993, με τους Τρικαλινούς να ανταποκρίνονται μαζικά, «βάζοντας» το δικό τους «τρίποντο ζωής» στηρίζοντας με τον οβολό τους την μεγάλη προσπάθεια που κάνει το τοπικό Παράρτημα κατά του καρκίνου.

Τρίποντο ζωής
Τρίποντο ζωής

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας Γεώργιος Τσιάνος εκτιμώντας την συνεισφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βράβευσε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με το βραβείο να παραλαμβάνει ο εκπρόσωπός του, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε Θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ιατρός Γιώργος Τσίγκας, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ευθύμιο Ρεντζιά, ενώ η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του Παραρτήματος Βιρτζίνια Σίμου-Κρητικού βράβευσε τους αρχηγούς των 2 ομάδων.

Ο κ. Τσιάνος εξέφρασε καταρχήν την ικανοποίηση του για την προσέλευση του κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης των Τρικάλων και ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα και την ευχή για την επανάληψη αυτού του σημαντικού γεγονότος με απώτερο σκοπό να γίνει αυτός ο αγώνας θεσμός για την πόλη.

Όσον αφορά το αθλητικό μέρος ήταν συναρπαστικό με τους παίχτες των 2 ομάδων να προσφέρουν θέαμα δημιουργώντας και εκτελώντας εντυπωσιακά …καρφώματα με τελικούς νικητές την ομάδα των «Τρικάλων B.C. Aries» με σκορ 117 -107 με τους θεατές στο τέλος της αναμέτρησης να αποθεώνουν τους καλαθοσφαιριστές των 2 ομάδων.

Αρθρογράφος: Χριστίνα Αλεξίου
Πηγή Άρθρου: trikalanews.gr

Τρίποντο ζωής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROPARTENAIRE 10/11-01-15

Εκδήλωση στην Καστοριά 10/11-01-15, που περιλάμβανε εκπαίδευση απο την εταιρία Europartenaire, με θέματα την ομαδικότητα, την υπευθυνότητα και διαχείριση κρίσεων.

Υπήρξε διαμονή στο 4 αστέρων ξενοδοχείο, Λιμναίων και γεύματα παραδοσιακών γεύσεων της Καστοριάς.

Η ομάδα που έλαβε μέρος

Εκπαίδευση από την Europartenaire 10/11-01-15

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Εικονίδιο pdf

Διαβάστε το PDF κάνοντας κλικ στο εικονίδιο